Den lille
- Marineret sild med karrysalat
- ½ æg med rejer, mayonnaise og citronperler
- Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
- Hjemmelavet æbleflæsk med citrontimian
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Medister med hjemmelavet agurkesalat
- Brie med druer eller ris a la mande med kirsebærsauce.
Denne menu er uden brød og smør – Kan tilkøbes.
Pris: 285,-
Minimum 4 couverter
Den store
- Marineret sild med karrysalat
- Kryddersild med æble-cremefraiche
- ½ æg med rejer, mayonnaise og citronperler
- Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
- Røget laks med røræg og asparges
- 1 Tartelet med confiteret and og svampe
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
- Hjemmelavet æbleflæsk med citrontimian
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Mørbrad a la creme med hjemmelavet agurkesalat
- Brie med druer eller ris a la mande med kirsebærsauce.
Denne menu er uden brød og smør – Kan tilkøbes.
Pris: 395,-
Minimum 4 couverter
Tilkøb af brød og smør 30,- pr. couvert.
Husk at bestille i god tid, da jeg står alene i køkkenet.
Lørdage kan afhentning ske indtil 15:00.