Hov, hov – det er min blog!

28 / 10 / 2012

Jeg blev for lidt tid siden kontaktet i en kommentar til et indlæg af en repræsentant fra Findeopskrifter.dk.

Det er et opsamlingssted for madblogs, hvor brugere så kan søge i en morderlig masse forskellige opskrifter på tværs af hele madblog-danmark.

I og for sig sympatisk nok, da der godt nok er mange, små, ubetydelige madblogs at vælge opskrifter fra (denne inklusive). Det kan være svært at navigere i.

Jeg valgte også at gå med i det, da jeg netop blev draget af den sympatiske tanke, og tænkte at det nok ville kunne generere et par besøgende til min blog.

Problemet er bare, at de benytter sig af tekniske spidsfindigheder (meget mere om det på madbevægelsen), der sætter bloggerne skakmat i forhold til deres eget indhold (ja, det er min blog).

Efter at Kasper Bergholt gennem et par Twitter-updates har gjort mig opmærksom på det, har jeg taget kontakt til Findeopskrifter.dk og bedt dem fjerne min blog – hvilket også er sket.

Så hvorfor nu al denne digitale mudderkastning?

Jeg vil blot opfordre brugere af madblogs til ikke at støtte Findeopskrifter.dk, men i stedet søge indholdet på de enkelte blogs.

Vær nu flinke ved hinanden!

5 kommentarer

 1. 28 / 10 / 2012

  Vi har heldigvis aldrig været med, men jeg kan kun støtte op om dit råd.

  mvh

  Morten

 2. 28 / 10 / 2012

  Godt skrevet Anders. Vi er mange, der deler din mening.

 3. 28 / 10 / 2012

  Godt indlæg! Jeg synes det er så sejt at du skriver om det!

 4. 28 / 10 / 2012

  Der er desværre mange derude på tværs af emner, der laver det samme nummer. Blogthis.org er heldigvis lukket nu, men nu kører Overskrift.dk samme nummer med mode- og skønhedsblogs. Jeg håber, I får lukket det uvæsen. jeg har selv min fagforening på sagen.

 5. 29 / 10 / 2012

  Hej,

  Det glæder os, at du har lagt mærke til Findeopskrifter, men vi er kede af at høre, at du føler, som du gør angående hjemmesiden. Vi ønsker, at Findeopskrifter fungerer som en søgemaskine for opskrifter og for at kunne levere trafik, må vi også få noget trafik ind. I løbet af kun sidste uge sørgede vi for over 200000 besøg til madbloggere i Danmark. Trafikken kommer fra flere kilder og den organiske trafik fra søgemaskiner er en af kilderne. Angående optimering af hjemmesiden, så følger vi de samme standarder, som andre større hjemmesider også følger, f.eks. når det gælder no-follow attributtet på eksterne links, præcis som Wikipedia og Google gør. Med hensyn til Widget, så er det helt frivilligt for blogs at gøre brug af denne. Næsten halvdelen af de blogs, som er med i vores indeks, er ikke en del af toplisten og det er ikke nogen krav for os at sørge for trafik til bloggenes opskrifter. I modsætning til hvad du tror, så værdsætter de allerfleste bloggere at være en del af Findeopskrifter og ser hvordan de ryger op i toplisten flere gange om ugen. Når det kommer til reklame, er det ingen hemmelighed, at hjemmesiden, som så mange andre hjemmesider og produkter, er finansieret af annonceindtægter, som bruges på vedligeholdelse og løbende forbedring af hjemmesiden.

11 Trackbacks

 1. [...] Findeopskrifter.dk: Kunsten at fodre hunden med dens egen hale & tjene penge på det samtidig. Bloggere sættes skakmat i forhold til deres eget indhold  26-10-2012 Har du din madblog kær, så drop Findeopskrifter.dk Findeopskrifter.dk er en parasit, [...]

 2. [...] Bergholts opskrifter: Findeopskrifter.dk er en parasit, der bør udryddes Det lille køkken: [Findeopskrifter sætter] bloggerne skakmat i forhold til deres eget indhold (ja, det er min blog) Grydeskeen.dk: Findeopskrifter.dk – Millionomsætning på bloggeres indhold uden at lave noget [...]

 3. [...] Det Lille Køkken: Hov, hov – det er min blog! [...]

 4. [...] Det Lille Køkken: Hov, hov – det er min blog! [...]

 5. [...] Bergholts opskrifter: Findeopskrifter.dk er en parasit, der bør udryddes Det lille køkken: [Findeopskrifter sætter] bloggerne skakmat i forhold til deres eget indhold (ja, det er min blog) Det lyseblå køkken: Findeopskrifter.dk – En parasit, der bør udryddes Gastromad: Det er [...]

 6. [...] Det Lille Køkken: Hov, hov – det er min blog! [...]

 7. [...] Cocina Fragrante: Hvorfor jeg ALDRIG vil samarbejde med Findeopskrifter!! Det lille køkken: [Findeopskrifter sætter] bloggerne skakmat i forhold til deres eget indhold (ja, det er min blog) Det lyseblå køkken: Findeopskrifter.dk – En parasit, der bør udryddes FoodMAD: Hvorfor [...]

 8. [...] Cocina Fragrante: Hvorfor jeg ALDRIG vil samarbejde med Findeopskrifter!! Det lille køkken: [Findeopskrifter sætter] bloggerne skakmat i forhold til deres eget indhold (ja, det er min blog) Det lyseblå køkken: Findeopskrifter.dk – En parasit, der bør udryddes FoodMAD: Hvorfor [...]

 9. [...] Cocina Fragrante: Hvorfor jeg ALDRIG vil samarbejde med Findeopskrifter!! Det lille køkken: [Findeopskrifter sætter] bloggerne skakmat i forhold til deres eget indhold (ja, det er min blog) Det lyseblå køkken: Findeopskrifter.dk – En parasit, der bør udryddes FoodMAD: Hvorfor [...]

Din email vil aldrig blive delt eller offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

*
*